تزریق گاز آرگون شیشه دو جداره

تزریق گاز آرگون به شیشه دو جداره یکی از دلایلی است که سبب می شود پنجره های دو جداره به عنوان عایق صدا و حرارت عمل کنند. امروزه مهندسان و معماران ساختمان برای جلوگیری از عبور صدا و نفوذ گرد و خاک به داخل خانه ها از شیشه های دو جداره استفاده می کنند.

آرگون گازی بی بو، بدون مزه و غیر آتش زا بوده که با هیچ ماده ای ترکیب شیمیایی ایجاد نمی کند؛ بنابراین در شیشه های دو جداره برای کاهش رسانایی گرمایی به عنوان عایق از آن ها استفاده می شود. به عبارتی تزریق گاز آرگون یکی از مراحل عایق سازی شیشه ها در ساختمان سازی می باشد.

تشخیص آرگون در شیشه دو جداره

برای اطلاع از قیمت درب دو جداره در کرج با کارشناسان ما تماس بگیرید.

چرا در شیشه دو جداره از گاز آرگون استفاده می شود؟

تشخیص وجود یا عدم وجود گاز آرگون در شیشه های دو جداره سبب می شود تا بررسی کیفیت و وضعیت شیشه ها بهتر صورت گیرد. از عوامل مهم برای بالا بردن کارایی و کیفیت شیشه های دو جداره استفاده از نوع گازی است که در بین آن ها تزریق می گردد. گاز آرگون تاثیر بسیار زیادی در عایق بندی شیشه ها دارد. استفاده از گاز آرگون در پنجره های دو جداره مزایای دیگری هم دارد که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • گاز آرگون با کاهش همرفت در فضای دو شیشه از اتلاف گرمایی جلوگیری کرده و سبب کاهش رسانایی گرمایی بین شیشه ها می شود.
  • غیر آتش زا بودن، بدون بو و مزه بودن، تهیه آسان و ارزان قیمت بودن این گاز، همچنین عدم ایجاد ترکیب شیمیایی با گازها یا مواد دیگر را می توان از مزایای این گاز بیان کرد.

گروه تولیدی ارس پن به شما برای خرید با کیفیت ترین شیشه دو جداره در کرج کمک می کند.

تشخیص وجود گار آرگون در شیشه دو جداره

همچنین بخوانید: نحوه ی تعویض لاستیک پنجره دو جداره

نحوه تزریق گاز آرگون شیشه دو جداره

تزریق گاز آرگون در پنجره دو جداره بعد از طراحی و برش شیشه ها انجام می شود. برای انجام این کار، ابتدا دو شیشه را توسط چسب بوتیل (چسب مخصوص شیشه های دو جداره) به اسپیسرها می چسبانند. سپس گاز را با سوزن مخصوص از سوراخ های سوپاپ وارد شیشه دو جداره می کنند، در این زمان تزریق گاز به داخل شیشه آغاز می شود.

در زمان تزریق گاز به داخل شیشه از سوراخ دیگری (سوپاپ) اکسیژن موجود در بین دو شیشه را تخلیه می کنند، این کار سبب می شود فضای بین  دو شیشه فقط حاوی گاز ارگون گردد.

تزریق گاز به شیشه دو جداره بدون دخالت دست و تنها با استفاده از دستگاه های مخصوص این کار انجام می شود. فقط باید مقدار گازی که قرار است بین دو شیشه تزریق شود توسط افراد تنظیم گردد. میزان تزریق گاز به منطقه جغرافیایی بستگی دارد، مثلا این میزان برای شیشه دو جداره در کرج و تهران بین 10 تا 15%، در مناطق گرم و خشک حدود 8% و در مناطق معتدل شمالی 15% می باشد.

تست وجود گاز آرگون در شیشه دو جداره

برای خرید و اطلاع از قیمت پنجره دوجداره در کرج با ما بگیرید. 09125630818

تشخیص وجود گاز آرگون در شیشه دو جداره

روش تست گاز آرگون شیشه دو جداره چگونه است؟ تست و تشخیص گاز در شیشه دو جداره بسیار مهم می باشد زیرا در کیفیت و کارایی آن نقش به سزایی دارد. اصولا تشخیص وجود گاز از طریق دستگاه های مخصوص صورت می گیرد. اما راه های دیگری هم برای تشخیص وجود گاز در شیشه ها وجود دارد که عبارتند از:

  • در شیشه های دو جداره از اسپیسرهای یکپارچه آلومینومی استفاده می کنند که دور تا دور شیشه ها را با آن می پوشانند. این اسپیسرها سبب حفظ آرگون در شیشه ها شده و با تشکیل لایه های مختلف در شیشه به عنوان عایق عمل می کنند.
  • تزریق گاز از طریق سوراخ هایی که بر روی اسپیسرها وجود دارد، صورت می گیرد؛ بنابراین وجود سوپاپ در اسپیسرها و پایین شیشه ها یک روش مناسب برای اثبات گاز آرگون در شیشه دو جداره می باشد.
  • وقتی شیشه ها با گاز آرگون پر شوند، خاصیت عایق رطوبتی پیدا می کنند. بنابراین با سرد و گرم شدن هوا، بخاری در شیشه ها نمی بینیم. برای تشخیص وجود گاز، شیشه ها را به مدت چند ساعت در آب سرد گذاشته، سپس در معرض نور خورشید قرار دهید، اگر بخاری روی شیشه ها مشاهده نکردید نشان دهنده وجود گاز آرگون در بین شیشه های دو جداره است.
  • گاز آرگون یک عایق دمایی و رطوبتی است. وقتی در بین شیشه های دو جداره از گاز آرگون استفاده می کنند بین جدارهای خارجی و داخلی شیشه ها اختلاف دمای بسیار زیادی را مشاهده خواهند کرد. به عبارتی دیگر شیشه های سمت بیرون (محیط خارجی) خنک تر بوده و شیشه های داخلی هم دما با محیط اتاق هستند. گاز آرگون مانع انتقال حرارت در شیشه ها می شود.

دستگاه های تزریق گاز آرگون سنسور دار دارای یک پمپ برای خروج هوای بین شیشه و یک سنسور قطع گاز بعد از تزریق گاز آرگون می باشند. استفاده از این دستگاه برای تشخیص وجود گاز آرگون در شیشه دو جداره بسیار موثر می باشد. 

گاز آرگون در شیشه دو جداره

همچنین بخوانید: تبدیل پنجره لولایی به کشویی امکان پذیر است؟

نحوه عملکرد گاز آرگون در شیشه های دو جداره

امروزه افزایش قیمت حامل های انرژی و هزینه های بالای گرم و خنک کردن خانه ها، لزوم استفاده از گاز آرگون در شیشه های دو جداره را بسیار زیاد می کند. گاز آرگون نسبت به هوا متراکم تر بوده که با اضافه نمودن آن به لایه های شیشه  دو جداره باعث افزایش عایق حرارتی آن ها شده و دمای پنجره را به دمای اتاق نزدیک خواهد کرد.

سرعت عبور صدا در گاز آرگون کمتر از هوا می باشد که این خاصیت سبب می گردد گاز آرگون همانند یک عایق صدا عمل کرده و آلودگی صوتی را کاهش می دهد.

گاز آرگون در شیشه دوجداره

همچنین بخوانید: علت زرد شدن پنجره upvc چیست؟ راه های از بین بردن آن

دستگاه تزریق آرگون شیشه دو جداره

دستگاه تزریق گاز آرگون به شیشه دو جداره در دو مدل دستی و اتوماتیک وجود دارد که همه ی آنها دارای یک منبع ورودی گاز و یک تا هشت خروجی می باشند. 

دستگاه تزریق گاز آرگون مدل دستی از قیمت پایین تری نسبت به مدل اتوماتیک برخوردار می باشد. پس از روشن کردن دستگاه، کاربر می تواند مدت زمان تزریق گاز آرگون را مشخص کند. مدل های اتوماتیک این دستگاه دارای یک plc می باشند. در این مدل ابتدا فاصله بین شیشه ها اندازه گیری شده و سپس میزان گاز آرگون مورد نیاز محاسبه می شود. دقت این مدل در تشخیص وجود گاز آرگون از مدل دستی بیشتر است.

تاثیر گاز آرگون در شیشه دو جداره

سرعت عبور صدا در گاز آرگون نسبت به هوا کمتر است و همین موضوع باعث می شود آلودگی صوتی در شیشه های دو جداره ای که با گاز آرگون پر شده اند کمتر است.

با توجه به این که گاز آرگون از هوا سنگین تر است، با جایگزین کردن حدود 90 درصد آن به جای هوا در بین شیشه های دو جداره، هوای بین شیشه ها کاملا خارج می شود.

هر چه ضریب یک ماده کمتر باشد انتقال انرژی توسط آن ماده کمتر می باشد. ضریب هدایت گاز آرگون از هوا و شیشه کمتر است. در نتیجه انتقال حرارت از آن به کندی صورت می گیرد و می توان نتیجه گرفت که گاز آرگون عایق بهتری نسبت به هوا می باشد.

به طور کلی تزریق گاز ارگون در شیشه دو جداره شاید سبب افزایش قیمت پنجره ها شود ولی به عنوان عایق حرارتی و رطوبتی عمل می کنند که سبب بهبود راندمان انرژی شده و هزینه انرژی را در منازل کاهش می دهد. در تزریق این گاز از دستگاه های مخصوص استفاده می شود ولی بهتر است  این کار توسط افرادی که تجربه و مهارت کافی دارند انجام شود.

نظر بگذارید